Перемога студентів ФЕМ у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Економіка природокористування»

Shares

Концепція сталого розвитку України передбачає органічне поєднання економічної, соціальної та екологічної складової. Підготовка студентів кафедри економіки та підприємництва здійснюється з урахуванням засад та принципів сталого розвитку.

Так, 18-19 квітня 2019 р. на базі Львівського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування».

Житомирський державний технологічний університет представляли Ольга Романчук (магістрант спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») та Олена Власюк (бакалавр за напрямом підготовки «Економіка підприємства»).

Учасникам було запропоновано вирішити теоретико-прикладні завдання, пов’язані із збалансуванням економічної та екологічної складових. За результатами олімпіади Ольга Романчук посіла 2 місце та була відзначена дипломом відповідного ступеня.

Вітаємо Ольгу та її наукового керівника к.е.н., доц. Павлову Світлану Іванівну зі здобутою перемогою та бажаємо подальших звершень, досягнень та професійного розвитку!

Висловлюємо також вдячність керівництву Львівського національного аграрного університету за високий рівень організації олімпіади та за теплий прийом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */