Круглий стіл з обговорення наповнення навчальних планів за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність»

Shares

22 березня 2019 р. на факультеті публічного управління та права продовжилась робота з адаптації навчальних планів підготовки студентів потребам та запитам роботодавців. В рамках цієї роботи було проведено круглий стіл з обговорення наповнення навчальних планів за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність».

Важливість обговорення навчальних планів зі стейкхолдерами саме за цією спеціальністю обумовлюється тим, що Житомирський державний технологічний університет є єдиним в області закладом вищої освіти, що готує фахівців за спеціальністю «Правоохоронна діяльністю» та єдиним в Україні, який, зважаючи на специфіку закладу, дозволяє підготувати фахівців з навиками боротьби з економічною злочинністю та кіберзлочинами.

Участь у роботі круглого стола взяли Голова Житомирського обласного відділення Союзу юристів України Горай О.С. та заступник голови Павліченко І.М., Голова Ради адвокатів Житомирської області Прокопчук В.О., радник директора «Житомиртеплокомуненерго» з юридичних питань Остапчук В.О., начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Житомирській області Сілецький В.В.

Координували роботу круглого столу перший проректор ЖДТУ, д.е.н. Олійник О.В., проректор з науково-педагогічної роботи, юридичних та соціальних питань, к.ю.н., заслужений юрист України Нонік В.В. та декан факультету публічного управління та права, д.е.н. Грицишен Д.О.

В обговоренні брали участь викладачі випускової кафедри права та правоохоронної діяльності.

За результатами обговорення було сформовано ряд пропозицій щодо логіки та послідовності викладання навчальних дисциплін, важливості базової юридичної підготовки, посилення спеціальної фізичної та вогневої підготовки, а також програм та баз практик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */