Круглий стіл в ЖДТУ «ЗНО та ВСТУП-2019»: реальність та міфи Вступної кампанії 2019

Shares

2 березня 2019 року в Житомирському державному технологічному університеті за сприяння Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти відбувся тематичний Круглий стіл «ЗНО та ВСТУП-2019». Захід зібрав в стінах університету понад 200 гостей.

Перед випускниками шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів виступили ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов, проректор з науково-педагогічної роботи ЖДТУ Андрій Морозов, заступник директора Вінницького РЦОЯО Людмила Марцева, студенти ЖДТУ, які успішно здали ЗНО на 200 балів, студентський декан ФПУП Дмитро Безпалько.

Гості заходу дізналися  про новації та особливості Вступної кампанії-2019, на що слід звернути увагу під час подачі документів, як правильно вказати пріоритетність заяв та інші тонкощі, з якими допоможуть їм розібратися фахівці.

Приймальна комісія ЖДТУ анонсувала роботу Центру інформаційної підтримки абітурієнта (каб. 109), що буде функціонувати в університеті влітку для допомоги абітурієнтам створити електронні кабінети, визначити пріоритетність та подати заяви.

Усі бажаючі змогли відвідати тематичні майстер-класи та презентації, ознайомитися з різноманітними розробками викладачів та студентів, поринути у атмосферу студентського життя, ознайомилися зі спеціальностями ЖДТУ.

Сервіс підбору спеціальності в ЖДТУ за Вашими сертифікатами ЗНО

Презентація про особливості Вступної кампанії 2019

Презентація про особливості складання ЗНО-2019

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */