Вікімарафон до 15-річчя української Вікіпедії у ЖДТУ

Shares

30 січня 2019 року українська Вікіпедія святкуватиме 15-річчя від часу створення першої статті. З цієї нагоди Громадська організація «Вікімедіа Україна» оголосила проведення Вікімарафону з написання нових статей до української Вікіпедії, який триватиме з 26 по 30 січня 2019 року.

26 січня 2019 року в Житомирському державному технологічному університеті відбувся Вікімарафон, присвячений 15-річчю української Вікіпедії. До участі в заході долучилися студенти, аспіранти та викладачі факультетів ЖДТУ. Вікімарафон координував  Ігор Маковський, один із адміністраторів розділу Вікіпедії українською мовою.

Учасники Вікімарафону створили власні облікові записи у Вікіпедії, написали та опублікували на сайті Вікіпедії власні статті за самостійно обраними тематиками. Основними вимогами до учасників були: всі статті мали відповідати критеріям значимості, базуватися на авторитетних джерелах та посилатись на них, не порушувати авторського права, а також дотримуватись нейтральної точки зору й не містити оригінальних досліджень.

Дякуємо організаторам та учасникам, які долучилися до проведення Вікімарафону, сподіваємося на подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */