Участь представників ЖДТУ у “Буткампі інструкторів Академій Cisco 2018”

Shares

1 грудня 2018 році на базі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» (м. Дніпро) відбувся важливий для ІТ-спільноти України захід «Буткамп інструкторів Академій Cisco 2018». Цей захід став результатом спільної співпраці як інструкторів центру підготовки та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка», так і інших академій Cisco та центрів підготовки та підтримки академій Cisco. Участь у заході взяло більше 80 вчителів, викладачів, науково-педагогічних працівників, які представляли більше ніж 30 закладів освіти з різних міст України (Дніпро, Київ, Житомир, Львів, Харків, Черкаси, Павлоград, Кривий Ріг, Кам’янське, Добропілля, Покровськ та ін.).

Від Житомирського державного технологічного університету у буткемпі брав участь керівник університетської мережної академії Cisco, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єфіменко Андрій Анатолійович.

У межах тематики буткемпу (Кібербезпека, Інтернет речей, Програмування, STEM-практики) учасники мали можливість прослухати лекції провідних інструкторів та викладачів, виконати практичні завдання-воркшопи, поділитися власними практиками та досвідом викладання, поспілкуватися та подискутувати стосовно використання курсів Cisco у навчальному процесі при викладанні загальноосвітніх та професійно-орієнтованих дисциплін.

Єфіменко А.А. виступив з інформацією щодо практики застосування курсів Cisco “Introduction to CyberSecurity»”, “CyberSecurity Essentials”, “CCNA Routing and Switching”, “CCNA CyberOps” для студентів ЖДТУ. Дуже плідним було спілкування з колегами з факультету інформаційних технологій НТУ «Дніпровська політехніка» професором кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем Мещеряковим Л.І., доцентами кафедри безпеки інформаційних технологій Тімофеєвим Д.С., Флоровим С.В.

Надзвичайно цікавими були тематика та завдання окремих воркшопів-практик: Програмування С++, IoT Fundamentals: Connecting Things, CCNA CyberOps. За їх результатами учасники отримали нові цікаві знання та досвід. Особливо захоплюючим було виконання кейсу з використання засобів стеганографії та кейсу з розслідування інциденту кібербезпеки.

На закінчення заходу організатори провели вікторину-сюрприз по тематиці Буткемпу. Найуважніші та найкмітливіші учасники вікторини отримали сувеніри від Cisco. Всім учасникам заходу були вручені сертифікати про участь  буткемпі.

Велика подяка всім організаторам та учасникам за чудову дружню і доброзичливу атмосферу співпраці.

Особлива подяка керівнику центру підготовки та підтримки академій Cisco НТУ «Дніпровська політехніка» Цвіркуну Леоніду Івановичу та провідному викладачу-інструктору цього ж центру Панферовій Яні Володимирівні.

Один коментар до “Участь представників ЖДТУ у “Буткампі інструкторів Академій Cisco 2018””

  1. Організатори дякують зав. кафедри КІтаК Єфіменко А.А. за активну участь в Буткампі 2018. Будемо раді зустріти Вас у 2019 р. в Дніпровській Політехніці на Буткампі інструкторів Cisco 2019.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */