Технічний семінар «Маркування, ідентифікація, зберігання даних»

Shares

8 листопада 2018 року на базі Житомирського державного технологічного університету проведено технічний семінар «Маркування, ідентифікація, зберігання даних». Це був насичений, цікавий та корисний день. У заході взяли участь представники компаній Extreme NetworksHewlett Packard EnterpriseHoneywellSCS – Simple Cloud SolutionsТехнолоджикZebra Technologies, які демонстрували та презентували інноваційні технології та нове обладнання. Семінар відбувся за підтримки колег з Encon UkraineEncon Trade Ukraine та PILZ Ukraine.

Захід розпочався з виступу проректора з НПР ЖДТУ, який ознайомив присутніх з університетом та зі спеціальностями, за якими у ЖДТУ здійснюється підготовка фахівців.

Далі представники та керівники компаній виступили з доповідями:

  • Simple Cloud solutions Юрій Гераськін – “Впровадження систем автоматизації задля підвищення якості роботи підприємств. Швидкість роботи персоналу і людський фактор. Як перестати платити за помилки співробітників?”.
  • Олег Рошка, керівник департаменту розробки Simple Cloud solutions – “Ефективне управління складською і транспортною логістикою на основі хмарних технологій. Також  Презентація систем WMS, YARD, LO Кейси успішних проектів”.
  • Валентин Мосієнко, бренд-менеджер Newland в Україні презентував інноваційні продукти і рішення компанії Newland.
  • Максим Хомуха, technical specialist AutoID & Wireless Networks представив сучасні продукти і технології компанії Honeywell.
  • Микола Воронянський, бренд-менеджер Zebra в Україні продемонстрував продукти і рішення компанії Zebra.
  • Максим Хомуха, technical specialist AutoID & Wireless Networks – представив технології для розгортання промислових мереж WiFi на основі рішень від Extreme Networks.
  • Олександр Кулаковський, IT Solution Architect HPE розповів про гібридні рішення  для автоматизації управління активами it-інфраструктури і процесами логістики.
  • Юрій Гераськін, технічний директор Simple Cloud solutions представив програму отримання гранту на компенсацію вартості проекту по впровадженню систем управління підприємством від ЄБРР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */