Не маємо права мовчати

Shares

Ми не маємо права мовчати! День пам’яті про страшні події ! Події, про які знає кожна українська родина, – Геноцид проти української нації! День пам`яті про Голодомор 1932-1933 років.

Майже півтора роки страждань української нації через голод – найстрашніше катування!!! Період, коли Мати та Батько не могли прогодувати дитину, коли діти бачили як пухнуть від голоду їхні батьки.

Період, коли не народжувалися українські генії, захисники, митці, вчені, трудівники! Зникло майже 35 мільйонів українців. Це не народженні покоління. Покоління наших прабабусь та прадідів, бабусь та дідів наших батьків. Це Терор, що пройшовся по нашій гідності, нашій свободі, національній пам`яті нашого Боголюбивого народу. Це Акція проти духу українців, духу державності, духу свободу. Це наступ на хліборобську націю. Це наступ проти українського народу як найбільшої загрози більшовицького режиму у всьому Радянському союзі.

Остання субота листопада – день пам`яті жертв голодних 1932-1933 років. В пам`ять про мільйонів українців, на Факультеті публічного управління та права Житомирського державного технологічного університету проведено ряд заходів під гаслом: «Ми не маємо права мовчати».

Історична довідка, кадри документальних та художніх фільмів не залишили без сліз ні студентів, ні викладачів.

Символічним закінченням заходу стало покладення квітів до Скорботного Янгола – місця масового захоронення жертв Голодомору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */