CCNA Cyber Security Operations Workshop

Shares
24 листопада 2018 року в межах підготовки до святкування 30-го Міжнародного дня захисту інформації (30 листопада 2018 року) на базі представництва Cisco в Україні у м. Києві відбувся важливий захід по підготовці інструкторів з кібербезпеки “CCNA Cyber Security Operations Workshop”. Цей захід провели провідні українські тренери-інструктори Яна Панферова та Орест Костів.

Від Житомирського державного технологічного університету у заході брав участь керівник університетської мережної академії Cisco, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єфіменко Андрій Анатолійович. У дружній та доброзичливій атмосфері діючі та майбутні інструктори з курсу  “CCNA CyberOps”  виконали командний практичний  кейс по розслідуванню інциденту кібербезпеки. Після виконання кейсу та аналізу результатів розслідування інструктори мали можливість поспілкуватися з провідним фахівцем з кібербезпеки Павлом Родіоновим. Надалі майбутні інструктори здали фінальний екзамену і отримали інструкторську акредитацію. .
Слід зазначити, що троє викладачів мережної академії Cisco ЖДТУ Андрій Єфіменко, Олександра Покотило та Єлизавета Байлюк стали інструкторами з курсів “Introduction to CyberSecurity»”, “CyberSecurity Essentials” та “CCNA CyberOps” ще влітку 2018 року і інтенсивно впроваджують ці курси у навчальний процес при викладанні відповідних дисциплін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */