Факультет економіки та менеджменту на фестивалі науки і техніки SpaceTechFest 2018

Shares

Фестиваль науки і техніки SpaceTechFest2018 представляє Факультет економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Свято проводитиметься у форматі, який вдало поєднує науку, практику, творчість та студентський креатив. День буде наповнений пізнавальними та захоплюючими подіями, зустрічами, презентаціями, майстер-класами та настільними іграми.

Доброзичливі студенти-волонтери та привітні викладачі проведуть Вас локаціями SpaceTechFestу, які сповнені несподіваних поворотів та віражів.

 

Локація «Бізнес для тебе «3D формат» представлена бізнес-іграми та тренінгами (ауд. 227)

Вважаєш, що знання – це сила, а обізнаність у всіх сферах життя – шлях до успіху? Тоді тобі до нас! Перевір себе на швидкість та кмітливість! Стань учасником інтелектуальних економічних перегонів на основі гри «Хто зверху?»! Цікаві конкурси з нестандартними завданнями подарують не тільки позитивні емоції, а й виявлять приховані таланти, поповнять скарбничку твоїх знань і вмінь.

Бізнес-діяльність, що приносить прибутки. Відчуй себе бізнесменом! Розпочни свою власну справу вже сьогодні! Бізнесмен завжди включається в гру з великою кількістю запитань, несподіваних ходів, виваженими розрахунками. А ось з чого почати? Тренінг «Почни свій бізнес» допоможе тобі генерувати бізнес-ідеї та стати рішучим у бізнесі.

Дебатний бізнес колайдер: біржові торги онлайн. Перші кроки до Біткойна. Спробуй себе в біржовій  валютній торгівлі та отримай першу вигоду. Прогнозуй та отримуй подарунок.

 

Локація «Настільні ігри «Інтелект XXI століття» (ауд. 244)

«Ерудит». Ти впевнений, що твого словникового запасу вистачить на декілька великих енциклопедій? В такому випадку інтелектуальні ігри створені саме для тебе! Але якщо запрошення на серйозні телешоу ще не надійшло, то можна потренуватися у нас. А якщо хочеться провести час із друзями та затіяти інтелектуальний бій? Для цього оптимально підійде настільна гра «Ерудит» економічного спрямування. Так! Це та сама гра в слова.

«Scrabble». У перекладі з англ. scrabble – «ритися в пошуках чого-небудь». Гра полягає в складанні взаємопов’язаних, за принципом кросворду, економічних термінів на ігровому полі.

«Монополія». Ти володієш мовою сучасного бізнесу? Ти знаєш зміст таких термінів як «кредит», «депозит», «податки» та «відсотки»? Участь у грі «Монополія» дає можливість уявити себе у ролі власника сучасного бізнесу, відчути всі нюанси цієї нелегкої справи, приймаючи ризикові рішення. Гра розвиває стратегічне системне мислення та інтуїцію. Відчуття непостійності та непередбачуваності бізнесу як на американських гірках підносить тебе на вершину гори, проте вже за мить – ти рахуєш останні копійки й вкладаєш їх у ризикову, але багатообіцяючу справу. Твій азарт та креатив не стримати!

“Дженга”. Дженга –  це вежа з дерев’яних брусків, що зростає вгору, руйнується та знову росте, як і економіка країни. «Дженга» – гра на спритність рук, кмітливість і відчуття рівноваги. В настільній грі «Дженга» тобі належить внести свій вклад в розвиток економіки країни, виймаючи бруски з нижніх «поверхів», не зруйнувавши башту, яка є прототипом економіки.

 Турнір бейблейдів: швидкість мислення (хол 2го поверху поруч з ауд. 250).

BEYBLADE підкорює нові простори. Тепер і в ЖДТУ.

Вперше в Житомирі турнір BEYBLADE!

Суперники, друзі та блискучі перемоги чекають на тебе!

 

Локація HAND-MADE club (ХЕНД МЕЙД клаб) (ауд. 319)

Майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки. Створення ляльки-мотанки власними руками перетвориться на захопливе заняття для дорослих та дітей, а результат допоможе відтворити традиції та створити унікальний оберіг чи сувенір. Впевнені, що ми зможемо пробудити інтерес і бажання навчитися мистецтву наших бабусь.

Майстер-клас з виготовлення родинних дарунків.  Наші викладачі поділяться з учасниками своїм улюбленим хобі. Родинні дарунки оберігатимуть та прикрашатимуть вашу оселю, зігріваючи теплими спогадами про відвідини університету.

ФОТОСУШКА з відео презентацією (ауд. 225)

Занурення у нестримний вир студентського життя, що сповнене активним відпочинком, відвідинами цікавих місць Житомирщини, України, країн Європи та світу, закордонною практикою в Болгарії та Туреччини. Наші студенти презентують власне студентське життя, яке вже не уявляється як лише низка лекцій, практичних та лабораторних занять. Нестандартні ракурси фото розкривають особистості студентів, дають змогу побачити життя сучасного студента, його захоплення та устремління. На згадку про нашу фотосушку, ти зможеш отримати невеличкий приз, взявши участь у вікторині.

Workshop «Побудуй свій офіс управлінця» (ауд. 317)

Макетування внутрішнього інтер’єру офісних приміщень, ознайомлення з базовими принципами раціонального розміщення офісних меблів і технічних засобів у приміщенні служби персоналу, поглиблення знань щодо розподілу обмеженої площі офісу на відповідні зони обслуговування клієнтів співробітниками. Саме комфортні умови праці, що доповнюють ергономічний підхід у проектуванні робочих приміщень, примножують ймовірність ухвалення якісних управлінських рішень, є запорукою адресності усіх вхідних запитів.

Завітайте до нас – і ми побудуємо офіс, про який мріє будь-який ейчар.

 

До зустрічі в ЖДТУ 29 вересня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */