В ЖДТУ «намалювали портрети» державних службовців різних країн

Shares

В рамках заходів, присвячених святкуванню 100-ї річниці створення державної служби України, у Житомирському державному технологічному університеті, 06.06.2018 року, відбувся Всеукраїнський студентський онлайн-форум «Державний службовець закордоном: знімаємо маски». До форуму вдалося долучити близько сотні студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» різних закладів вищої освіти України.

В цілому, у форумі взяли участь, окрім Житомирського державного технологічного університету, Чернігівський національний технологічний університет, Донецький державний університет управління (м. Маріуполь), Одеський державний екологічний університет та Полтавська державна аграрна академія, де готують фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Студентам українських вишів у онлайн-режимі вдалося поділитися знаннями щодо державної служби в зарубіжних країнах, зокрема на форумі доповідачі «намалювати портрети» державних службовців в США, Німеччині, Канаді, Швейцарії та Нідерландах.

За результатами досліджень, студенти ЖДТУ сформували креативну інфографіку, що дозволяє наочно пізнати особливості діяльності державних службовців у різних країнах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */