Лише два сертифікати ЗНО і ти студент за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» в ЖДТУ

Shares

В Житомирському державному технологічному університеті цього року  для  випускників шкіл та випускників-бакалаврів є прекрасна можливість здобути освіту за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» на рівні бакалавра лише за результатами всього двох ЗНО (історії та української мови і літератури) та на рівні магістра на основі фахових вступних випробувань.

Житомирський державний технологічний університет є єдиним в області закладом вищої освіти, що готує фахівців за спеціальністю «Правоохоронна діяльністю» та єдиним в Україні, який зважаючи на специфіку закладу, дозволяє підготувати фахівців з навичками боротьби з економічною злочинністю та кіберзлочинами за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра та магістра.

Спеціальність «Правоохоронна діяльність» в Житомирському державному технологічному університеті це: підготовка правової еліти за міжнародними стандартами та викликами сучасності; формування мультидисциплінарних вмінь та навичок для забезпечення правопорядку в сфері кібербезпеки та економічних відносин; практична підготовка на базі правоохоронних органів (Національна поліція, Служба безпеки України, Науково-дослідний інститут судових експертиз), органах виконавчої влади, державної фіскальної служби, юридичних та консалтингових компаніях; отримання досвіду від провідних фахівців країн світу; вивчення фахових іноземних мов.

Магістри спеціальності «Правоохоронна діяльність» мають можливість обрати один з комплексів варіативних дисциплін: «Боротьба з кіберзлочинністю» або «Боротьба з економічною злочинністю». Випускники спеціальності «Правоохоронна діяльність» можуть працювати в правоохоронних, судових та інших державних органах, в адвокатурі, прокуратурі, у системі: Національної поліції, Служби безпеки, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, охорони державного кордону, доходів і зборів, виконання покарань, державного фінансового контролю, Національному антикорупційному бюро України, приватних детективних агентствах та інших органах, які здійснюють правозастосовні або правоохоронні функції. Здійснювати підготовку фахівців будуть науковці та практики, які мають великий досвід роботи в правоохоронних органах, серед них 2 доктори юридичних наук, Заслужені юристи України, професори, 5 кандидатів юридичних наук, що працюють в університеті на постійній основі. Запрошуємо усіх бажаючих на навчання.

Адреса:  вул. Чуднівська, 103, м. Житомир, Україна, 10005
Телефони приймальної комісії: +38 (0412) 24-14-27; +38 (067) 411-32-95
E-mail: pr_k@ztu.edu.ua

2 коментарі до “Лише два сертифікати ЗНО і ти студент за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» в ЖДТУ”

  1. На спеціальність “Правоохоронна діяльність “як подати документи, скільки коштуватиме навчання, який має бути прохідний бал зно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */