Дні науки у Новограді-Волинському

Shares

18 травня 2018 року викладачі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій та факультету інженерної механіки Житомирського державного технологічного університету в рамках відзначення Дня науки відвідали місто Новоград-Волинський.

Першою локацією був Новоград-Волинський колегіум, на базі якого було проведено майстер-класи та демонстрацію студентських розробок з робототехніки. Надзвичайно цікавими для школярів виявилися робот-маніпулятор, 3Д-принтер, технології віртуальної реальності та інше обладнання, яке використовується в освітньому процесі ЖДТУ.

У цей же день також відвідано Новоград-Волинську ЗОШ №7, на базі якої відбувалося міське свято «День науки», організоване за ініціативи управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та інформаційно-методичного центру. Учні шкіл міста мали можливість переглянути розробки учнів з інших шкіл та розробки студентів ЖДТУ. Дуже порадувала активність та зацікавленість школярів, велика кількість запитань та бажання дізнатися щось нове.

Дякуємо інформаційно-методичному центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, керівництву Новоград-Волинської ЗОШ №7 та Новоград-Волинського колегіуму за сприяння та організацію цікавого і корисного заходу для школярів міста.

Автор

ФІКТ

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */