Міжнародне визнання якості навчальних програм для студентів ЖДТУ

Shares

СІМА акредитувала програми бакалаврського та магістерського рівня підготовки за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Навчальні програми підготовки спеціалістів з обліку та оподаткування рівня бакалавра та магістра ЖДТУ були переглянуті на відповідність вимогам СІМА (Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів, Великобританія) та акредитовані. Отримання акредитації СІМА підтверджує високу якість наповнення програм навчання та декларує позицію ВУЗу – гармонізацію програм навчання з вимогами найкращих світових практик підготовки фінансових спеціалістів, адже СІМА є визнаним лідером фінансових кваліфікацій у світі.

Випускники спеціальності «Облік і оподаткування» звільнятимуться від здачі 3 іспитів першого рівня і зможуть розпочати професійну кваліфікацію CIMA з кейс-стаді операційного рівня одночасно з отриманням ними відповідного ступеня (бакалавра або магістра).

Отримання акредитації СІМА значно посилить взаємовигідне співробітництво ЖДТУ з міжнародною організацією – Привілейованим Інститутом Управлінських Бухгалтерів в напрямі підвищення стандартів навчання та подальшої кваліфікації випускників бакалаврату та магістратури.

Підтвердження акредитації СІМА – це свідчення інвестицій ЖДТУ у підготовку викладачів. СІМА надаватиме безкоштовні ресурси для підвищення кваліфікації викладацького складу, навчання студентів, допомагатиме їм зрозуміти зв’язки між бізнесом і технічними навичками, а також створює необхідні умови для підготовки студентів зі спеціальності «Облік і оподаткування» у відповідності до вимог європейського рівня.

Структура кваліфікацій CIMA

Студентам ЖДТУ, що отримають ступінь Бакалавра або Магістра зі спеціальності «Облік та оподаткування» (випуск з 2018-2022 рр.) зараховуються такі іспити СІМА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */