На «Ярмарку вакансій» у Житомирі найпопулярнішою була локація ЖДТУ

Shares

Відкритість, партнерство, інноваційність, готовність до змін – це головні цінності Житомирського державного технологічного університету, про які дізналися і відвідувачі «Форуму роботодавців» та «Ярмарку вакансій», що проходили у Житомирі протягом 12 травня.

Спочатку у сесійній залі міськради, а потім під відкритим небом на Михайлівській, учасники заходів обговорювали можливості і перспективи працевлаштування молоді на вітчизняному ринку праці.

З тими, хто лише шукає себе – обирає майбутню професію, представники ЖДТУ  ділилися корисною інформацією: презентували ВНЗ, розповідали про факультети, існуючі та нові спеціальності і спеціалізації, умови і терміни  вступу, роздавали інформаційні матеріли, тощо.

Локацію Житомирського державного технологічного університету на «Ярмарку вакансій» без сумніву можна назвати однією з найпопулярніших: подивитися тут було що і зовсім юним відвідувачам, і навіть дорослим фахівцям. Не оминули увагою виставку ЖДТУ й міський голова Житомира Сергій Сухомлин  та його заступник Матвій Хренов, випробувавши деякі розробки.

На майданчику ЖДТУ, який студенти і викладачі   облаштували спільно з партнерами університету, відвідувачі могли не лише оглянути  сучасні досягнення науки і техніки, але й взяти участь у дослідженнях, тощо.

Зокрема, на ярмарку Житомирський державний технологічний університет представив:

  • 3D принтер – виготовлення виробів по віртуальних моделях із використанням технологій 3D друку,
  • фрезерно-гравірувальний верстат з числовим програмним керуванням – 3D принтер «навпаки»,
  • 2D плоттер – власна розробка студентів-механіків, яка призначена для малювання різних графічних зображень та написів на листових матеріалах,
  • промисловий робот KUKA Agilus – демонстрація можливостей сучасного промислового робота, практика складання та програмування мехатронних пристроїв та систем,
  • погляд на Житомир з висоти пташиного польоту – онлайн-трансляція відео з квадрокоптера,
  • демонстрація можливостей окулярів віртуальної реальності,
  • LEGO-робот – проект зборки прототипу та програмування робота,
  • демонстрація можливостей сучасних електронних маркшейдерсько-геодезичних приладів,
  • визначення радіаційного фону Житомира,
  • спостереження за водними мікроорганізмами та багато іншого.

«Дякую організаторам ярмарку та форуму, що вже другий рік поспіль у Житомирі створюють дійсно важливу та корисну платформу  для спілкування з роботодавцями та абітурієнтами. Дякую своїм колегам, партнерам та студентам за прекрасну презентацію університету Особлива подяка студентам-мімам які створили особливу позитивну атмосферу на заході для усіх відвідувачів», – додає ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов.

Нагадаємо, що з осені минулого року в технологічному університеті працює Центр розвитку професійної кар’єри, а місяць тому в ЖДТУ відкрили лабораторії з сучасним обладнанням.

Прес-служба Житомирського  державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */