Зустріч з роботодавцями

Shares

3.04.2017 відбулась зустріч з роботодавцями з приводу вдосконалення навчальних планів спеціальностей «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища». Сфера можливого працевлаштування студентів-екологів дуже широка.

Зараз в Україні можна виділити багато напрямків, за якими працював би еколог: природоохоронна діяльність, еколог на підприємстві, екологічна політика, екологічний менеджмент, аудит і страхування, громадські та державні організації, науково-навчальний напрямок. Саме тому, до обговорення навчальних планів були долучені природоохоронні установи (Державна екологічна інспекція в Житомирській області, Управління екології при Житомирській обласній адміністрації), організації (Житомиргаз), комунальні підприємства (КП «Житомирводоканал»), компанії, що надають послуги з виробництва екологічної документації (ТОВ-МБ), аутсорсингові компанії (ТОВ «Благода Компані»).

Зустріч пройшла результативно. Під час дискусії було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів-екологів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи. Всі зауваження та пропозиції будуть розглянуті та враховані співробітниками кафедри екології при розробці навчальних планів спеціальностей на наступний 2017-2018 навчальний рік. Дякуємо всім, хто відгукнувся. Лише за рахунок тісної співпраці університетів та роботодавців можна підготувати дійсно високваліфікованих спеціалістів-екологів, які так необхідні нашій країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */