Майбутнє лісу у твоїх руках

Shares

Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» покликана навчати людей бережливо ставитися до лісу та піклуватися про його примноження.

Студенти-екологи Житомирського державного технологічного університету разом з учнями Вищого професійного училища-інтернату взяли участь в акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» під патронатом керівництва Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Студенти та учні  кожен рік долучаються до проведення акції, яка дає чудову нагоду привернути суспільну увагу до необхідності збереження та примноження лісових насаджень, а також нагадати про роль лісів у продовженні існування життя на землі.

В обіймах лісу разом з лісовою охороною Станишівського лісництва ДП «Житомирський лісгосп» та викладачами дружно й завзято працювали цього дня понад 30 студентів та учнів, котрі, як справжні патріоти лісу, готові будь-коли прийти йому на допомогу.

Приємно було бачити усміхнені, сповнені задоволення обличчя студентів, які швидко впоралась із роботою по створенню лісових насаджень площею один гектар, попередньо отримавши цінні поради від професіоналів щодо того, як правильно садити ліс. Всі, хто приймав участь в акції по створенню нових лісів, висловили побажання і в подальшому відвідувати лісогосподарські підприємства і приймати участь у подібних заходах.

На знак подяки лісівники подарували студентам саджанці для озеленення Житомирського державного технологічного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */