Студента ЖДТУ, учасника АТО Сергія Дяченка нагородили орденом «За мужність і відвагу»

Shares

Близько сотні учасників АТО під час вступної кампанії-2016 виявили бажання навчатися у Житомирському державному технологічному університеті.

Один із них – старший солдат 9 окремого мотопіхотного батальйону Сергій Дяченко. У технологічному університеті він здобуває освіту за спеціальністю «Публічне адміністрування».

З початку проведення АТО  він пішов захищати Батьківщину і  був у числі тих, хто першими обороняли Маріуполь. За його плечима багато «гарячих точок» Донбасу, несе службу на східних рубежах країни й донині.

Під засідання Ректорату Житомирського державного технологічного університету 12 грудня волонтер Юлія Толмачова вручила студенту ЖДТУ, учаснику АТО Сергію Дяченку знак народної пошани – орден «За мужність і відвагу».

«Частина наших студентів із числа воїнів АТО  і на сьогоднішній день перебувають на передовій. Своїм прикладом вони показують, що здатні захищати нас, а разом з тим дбають про те, аби мати належну освіту, адже війна обов’язково закінчиться перемогою і вони повернуться до мирного життя, мирних професій. Приємно, що в цьому прагненні нашим  захисникам можуть допомогти викладачі і керівництво технологічного університету. Ми,  без перебільшення, маємо ким пишатися. Ще одна нагорода знайшла свого героя.  Раді, що певним чином причетні до цього.  Орден Сергію Дяченку вручала відомий волонтер –  Юлія Толмачова, життя якої є прикладом служіння народу України. Щиро дякуємо Сергію та Юлії за  їхню мужність», – наголосив ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

Нагадаємо, що раніше десантники  та волонтери відзначили ректора і колектив ЖДТУ за підтримку учасників АТО.

Також Житомирський державний технологічний університет переміг у номінації «Найблагодійніший навчальний заклад» в конкурсі «Імперія милосердя».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */