Викладачі і студенти ЖДТУ проводжали в останню путь загиблого у зоні АТО випускника – військового 72 бригади

Shares

На майдані Корольова у центрі Житомира 19 листопада прощалися із загиблим у зоні АТО  – 36-річним житомирянином, військовослужбовцем 72 бригади Сергієм Ходоровським.

Сержант контрактної служби, командир бойової машини піхоти, командир відділення І механізованого батальону 72 окремої механізованої бригади Ходоровський Сергій під час мінометного обстрілу  у промзоні під Авдіївкою 16 листопада. 

Народився у м. Чита. Школу закінчив у м. Первомайськ,  Миколаївської області. Після служби в армії навчався у Житомирському політехнічному інституті  (нині – Житомирський державний технологічний університет).  У 72 окремій механізованій бригаді служив з вересня 2014 року. В армію прийшов у 1998 році, був у Іраку, влітку 2014-го виходив з Іловайська.

У загиблого військовослужбовця залишилась мама, дружина та 3-річний син.

Саме рідні та друзі, а також представники влади  – міський голова Житомира Сергій Сухомлин та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, активісти, волонтери, військовослужбовці,  ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов, а також студенти і викладачі цього навчального закладу, вшанували подвиг загиблого героя під час прощання у центрі міста.

Свого часу Сергій здобув кваліфікацію спеціаліста за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці» на заочній формі навчання факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету. Викладачі пам’ятають його як сумлінного та допитливого студента, який прагнув здобути якомога більше нових знань, порядну людину, яка завжди була готова прийти на допомогу своїм одногрупникам як в навчанні, так і в різних життєвих ситуаціях.

«Ми дійсно пам’ятаємо його студентом. Знаєте, він за час навчання вирізнявся з усіх одногрупників досить великою відповідальністю. Він завжди вболівав за своїх друзів, за своїх колег. Таким ми його і пам’ятаємо до сьогодні, хоча вже пройшло декілька років після того, як він випустився. Але усі викладачі його пам’ятають, кафедра його пам’ятає. Для нас на сьогодні це великий біль. Це не перший випускник, який загинув в зоні АТО. І сьогодні ми прийшли з колегами, з викладачами, зі студентами, щоб вшанувати пам’ять», – відзначив ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */