Студенти гірничо-екологічного факультету перемогли у танцювальному батлі в ЖДТУ

Shares

У рамках відзначення Дня студента у Житомирському державному технологічному університеті провели ряд культурних та спортивних заходів.

Зокрема, у студентському ректораті взялися втілити ідею із проведенням в університеті танцювального батлу, до якого долучилися команди майже з усіх факультетів ЖДТУ.

Студенти готувалися протягом кількох тижнів і вже безпосередньо під час концерту демонстрували танцювальні навики і вражали постановкою номерів та своїми різноманітними образами.

Кращою стала танцювальна команда гірничо-екологічного факультету ЖДТУ. До слова, ці хлопці та дівчата неодноразово влаштовували подібні танцювальні флешмоби з нагоди Дня народження ГЕФу в попередні роки.

А от хлопці із факультету обліку і фінансів ЖДТУ перемогли у спортивних змаганнях «Козацькі забави».

Традиційно із Днем студента під час святкового концерту усіх привітали ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов, голова профспілки студентів  Владислав Савіцький та студентський ректор Олексій Жигадло.

За досягнення в науковій сфері, громадському, культурному і спортивному житті університету й міста найактивніших студентів ЖДТУ відзначили подяками, подарунками від партнерів свята.

Також грамоти і премії дісталися мешканцям гуртожитків університету, кімнати яких визнали кращими.

Варто відзначити, що у і дні своє 10-річчя відзначає хореографічний ансамбль «Гармонія» Студентського центру ЖДТУ. Тож вітання керівник Наталія Хомчук та учасники колективу приймали на сцені святкового концерту.

До Дня студента в Житомирському державному технологічному університеті  облаштували тематичну фотозону, провели реп-батл, а також усіх протягом дня розважали аніматори.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */