Всеукраїнська науково-практична конференція “Сталий розвиток країни в рамках європейської інтеграції”

Shares

7 жовтня 2016 р. в Житомирському державному технологічному університеті, в рамках реалізації міжнародного проекту 530644-TEMPUS-1-2012-1-ES-TEMPUS-JPCR “Безпека людини (охорона навколишнього середовища, контроль якості продуктів харчування, охорона здоров’я та соціальний захист) на територіях забруднених радіоактивними речовинами”, була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція “Сталий розвиток країни в рамках європейської інтеграції”.
Конференція вже стала традиційною для нашого університету. Вона була започаткована як Круглий стіл для студентів-екологів, але завдяки актуальній тематиці швидко переросла у конференцію всеукраїнського масштабу.

В цьому році до участі у конференції долучилося більше ніж сто молодих науковця з різних куточків України. Не залишилися байдужими і наші колеги з Білорусії. Конференція стала чудовою нагодою обмінятися досвідом та отримати нові знання з найактуальніших тем сучасності. Не обійшлося і без дискусій, які сприяли спільному вирішенню поставлених питань. Найбільш цікаві виступи були відзначені грамотами та грошовою винагородою. Крім того, серед усіх тезисів, направлених на участь у конференції, кваліфікована комісія визначить три, які є найбільш актуальними, а їх автори отримають заохочувальні подарунки.

Конференція проводиться в ЖДТУ щорічно. Сподіваємося, що в наступному році до неї долучаться нові учасники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */