У ЖДТУ зібрали і передали чергову допомогу для захисників у госпіталь

Shares

Уже традиційно студенти і викладачі Житомирського державного технологічного університету долучилися до акції по збору речей, солодощів, чаю/кави і засобів гігієни для військовослужбовців, які проходять лікування у госпіталі.

Цього разу захід провели напередодні Дня Захисника України, а все зібране передали учасникам АТО у госпіталь особисто та привітали  їх зі святом, бажаючи перемоги, швидкого одужання і миру в країні, повернення до рідних домівок.

Напередодні Дня Захисника України  майбутні екологи – студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету разом із викладачами кафедри екології відвідали Смолянське військове кладовище і вшанували загиблих учасників АТО, які там поховані.

Відзначимо, що увесь колектив та керівництво ЖДТУ постійно підтримують різноманітні  заходи, направлені на допомогу бійцям  та їх родинам – збирали до школи дітей військових, що перебували у зоні АТО, передавали воду та інші продукти на передову, проводили акції «Передай тепло герою» і «Час для добра», благодійні ярмарки, тощо.

Крім цього, адміністрацією технологічного університету  було розроблено  комплексну програму підтримки учасників АТО та членів їх родин.  Протягом вступної кампанії-2016  навчатися у  Житомирському державному технологічному університеті виявили бажання 40 учасників АТО, а під час додаткового набору студентів – ще 50.   Усіх їх  забезпечили  «бюджетними» місцями.

За все це ректора ЖДТУ Віктора Євдокимова, викладачів, колектив університету  та органи студентського самоврядування відзначили грамотами і подяками від ГО «Всеукраїнський Центр допомоги учасникам АТО», 95 бригади та Всеукраїнської волонтерської ініціативи “Герої АТО”  за активну позицію у справі соціалізації та адаптації учасників АТО, за надану допомогу і піклування, підтримку поранених бійців у Житомирському військовому госпіталі, ін.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */