Студенти ЖДТУ отримуватимуть стипендії Верховної Ради та Президента України

Shares

Академічні стипендії Президента України та іменні стипендії Верховної Ради призначили 23 студентам житомирських університетів, коледжів, технікумів відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1213 і №1214 від 07.10.2016 року.

Зокрема,  іменні стипендії Верховної Ради на 2016-2017 навчальний рік призначили й студентам Житомирського державного технологічного університету – Владиславу Герусу та Катерині Мацкевич.

Ще троє студентів ЖДТУ – Оксана Ковальчук, Діана Кравченко та Дарія Панченко отримуватимуть  академічні стипендії Президента України протягом І семестру.

До слова, станом  на 1 вересня 2016 року розмір академічної стипендії Президента становить 1356 грн, а іменної стипендії ВРУ – 1243 грн.

Нагадаємо, що нещодавно  Кабінет Міністрів України призначив стипендію викладачу гірничо-екологічного факультету ЖДТУ Олександру Толкачу. Відповідна інформація міститься у додатку до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 10 жовтня 2016 року.

Разом з тим, із нагоди Дня працівників освіти Президент України Петро Порошенко відзначив почесним званням  «Заслужений економіст України»  завідувача кафедри економіки підприємства факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету Валерій Данилко.

Прес-служба Житомирського  державного технологічного  університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */