Під час семінару в ЖДТУ презентували нові можливості електронного бізнесу

Shares

Кафедра економіки підприємства Житомирського державного технологічного університету спільно з підприємцями м. Києва  27 жовтня організували та провели семінар-тренінг «Сучасна динаміка електронного бізнесу або як заробляти та заощаджувати»

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася завідувач кафедри економіки підприємства ЖДТУ д.е.н. Валінкевич Н.В., яка оголосила тему й мету заходу і підкреслила важливість інформаційних технологій для економічної діяльності.

Вона представила підприємців міста Києва – Тетяну Балицьку та Тетяну Акімову, які презентували нові можливості електронного бізнесу в сфері туризму та торговельній діяльності й окреслили пріоритетність напрямів електронного бізнесу, що не потребують значних інвестиційних ресурсів.

Окремою темою був високодохідний кавовий бізнес. Підприємці провели майстер-клас приготування кави по-турецькі та пригостили всіх учасників семінару.

Підвела підсумки семінару к.е.н, доц. кафедри економіки підприємства Олена Юшкевич демонстрацією аналітичних даних та конкретизацією факторів впливу динамічного розвитку ринку електронної комерції в Україні.

Семінар-тренінг проведений разом з бізнес-практиками супроводжувався плідною дискусією та став новим ресурсом активних форм і методів підвищення ефективності навчального процесу для студентів спеціальностей «Економіка» та «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність».

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */