Реалізація Проекту Темпус в ЖДТУ: навчання студентів, докторантів в Університеті м. Парма

Shares

Четвертий рік поспіль в університеті триває реалізація проекту за програмою ТЕМПУС «Безпека людини на територіях забруднених радіоактивними речовинами». Даним проектом передбачено розробку передової магістерської програм по підготовці фахівців зі спеціальності “Радіоекологія”, спеціалізація “Контроль якості продуктів харчування” та докторської програми – рівня «доктор філософії» (PhD) в рамках переходу до триступеневої системи підготовки фахівців відповідно до вимог Болонської декларації.

В рамках даного проекту в продовж місяця, починаючи з 29 серпня, на базі Університету м. Парма (Італія) проходитимуть навчання двоє студентів магістрантів спеціальності “Радіоекологія” – Віталій Гусарчук і Оксана Мошковська та докторант Ірина Давидова.

Під час перебування в Університеті м. Парма делегати ЖДТУ відвідуватимуть лекції провідних професорів в галузі екології, радіоекології, а також матимуть можливість ознайомитися з новітніми підходами та методами підготовки студентів в європейських ВНЗ, обмінятися досвідом впровадження екологічних технологій з закордонними колегами.

Окрім освітньої складової, програмою перебування передбачено також зустрічі із представниками адміністрації м. Парма та регіону Эмілія-Романья, промислових підприємств, наукових установ та освітніх закладів, як елемент культурної програми – низка екскурсій.

Бажаємо цікавого і успішного навчання та яскравих вражень!

 

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */