До завершення вступної кампанії у ЖДТУ залишилося п’ять днів

Shares

Ознайомитися із переліком спеціальностей та навіть обрати собі спеціальність, зважаючи на  наявні сертифікати ЗНО, або ж визначити свій шанс на вступ відповідно до результатів ЗНО – усе це в режимі онлайн можуть зробити абітурієнти на сайті Житомирського державного технологічного університету завдяки спеціально розробленому сайту.

Крім цього, на період вступної кампанії-2016 у цьому навчальному закладі діє Центр інформаційної підтримки абітурієнтів, а також подібний Центр ЖДТУ відкрив на базі бібліотеки у місті Коростені.

Тут  абітурієнтам готові надати усю необхідну інформацію щодо особливостей вступу, ознайомити з переліком необхідних документів та навіть допомогти заповнити електронну заяву на вступ до технологічного університету чи будь-якого іншого ВНЗ країни.

Без черг,  оперативно і кваліфіковано співробітники Центру реагують на усі звернення – особисті чи під час телефонних консультацій.

На сайті Житомирського державного технологічного університету можна відслідковувати динаміку поданих заяв по факультетах та спеціальностях і навіть перевіряти свою позицію у рейтинговому списку.

Станом на ранок 22 липня до ЖДТУ надійшло 3127 заяв  від абітурієнтів для здобуття ступеня «Бакалавра» на базі повної загальної середньої освіти. Зокрема, лідирує за кількістю заяв факультет інформаційно-комп’ютерних технологій – 1153 заяв, факультет економіки та менеджменту – 699 заяв, факультет обліку і фінансів – 609 заяв, гірничо-екологічний факультет – 265, факультет інженерної механіки – 401 заява.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */