Про вступну кампанію у ЖДТУ розповів ректор Віктор Євдокимов

Shares

Ознайомитися із переліком спеціальностей та навіть обрати собі спеціальність, зважаючи на  наявні сертифікати ЗНО, або ж визначити свій шанс на вступ відповідно до результатів ЗНО – усе це в режимі онлайн можуть зробити абітурієнти на сайті Житомирського державного технологічного університету завдяки спеціальному сервісу.

Крім цього, на період вступної кампанії-2016 у цьому навчальному закладі діє Центр інформаційної підтримки абітурієнтів, а також подібний Центр ЖДТУ відкрив на базі бібліотеки у місті Коростені.

Тут  абітурієнтам готові надати усю необхідну інформацію щодо особливостей вступу, ознайомити з переліком необхідних документів та навіть допомогти заповнити електронну заяву на вступ до технологічного університету чи будь-якого іншого ВНЗ країни.

Без черг,  оперативно і кваліфіковано співробітники Центру реагують на усі звернення – особисті чи під час телефонних консультацій.

Паралельно триває прийом документів від випускників коледжів, вищих навчальних закладів, які бажають продовжити навчання у ЖДТУ, а також випускників шкіл, які мають пільги.

На сайті Житомирського державного технологічного університету можна відслідковувати динаміку поданих заяв по факультетах та спеціальностях  і  навіть перевіряти свою позицію у рейтинговому списку.

Детально про вступну кампанію, нові та популярні спеціальності, обсяг держзамовлення та вартість навчання у Житомирському державному технологічному університеті журналістам Першого житомирського інформаційного порталу розповів ректор Віктор Євдокимов.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету за матеріалами https://www.1.zt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */