Ректор Житомирського державного технологічного університету вручив дипломи випускникам

Shares

У дворі Житомирського державного технологічного університету 9 липня  відбулися   урочистості з нагоди випуску студентів, що здобули освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та «Спеціаліст».

Участь у святковому заході взяли ректор університету Віктор Євдокимов, проректори – Оксана Олійник, Георгій Виговський, декани  – Олена Денисюк, Володимир Котенко, Андрій Морозов, Олексій Громовий, Олена Лаговська, викладачі і співробітники ЖДТУ,  міський голова Житомира Сергій Сухомлин та начальник управління освіти  і науки Житомирської ОДА Вадим Калінін, випускники, їх рідні й друзі.

Цьогоріч дипломи у ЖДТУ отримали 1463 випускники, які навчалися на п’яти факультетах. Дипломи «з відзнакою» «бакалаврам» і «спеціалістам» вручав особисто ректор Віктор Євдокимов. Також із його рук документ про здобуття освіти отримали 9 студентів-іноземців. Вручення дипломів випускникам продовжилося уже на факультетах.

Усім випускнкам ректор побажав успіхів, а «бакалаврів» запросив продовжувати навчання у стінах вже рідного ВНЗ. Також керівник ЖДТУ подякував своєму колективу за ще один рік спільної роботи і підготовку гідних кадрів.

Сергій Сухомлин вручив найактивнішим студентам ЖДТУ  від виконавчого комітету подяки і премії, відзнаки від голови Житомирської ОДА Сергія Машковського студентам передав і Вадим Калінін.

За значні досягнення в науковому, культурному, спортивному, соціально-громадському житті студенти отримали подяки від депутата Житомирської міськради, голови профспілки студентів та аспірантів ЖДТУ, випускника технологічного університету Владислава Савіцького.

За традицією, усі присутні на святі виконали гімн Житомирського державного технологічного університету. Концертну програму підготували хореографічні та вокальні колективи ЖДТУ  – «Акорд» і «Гармонія», керівникам і учасникам яких вдячність висловила проректор Оксана Олійник. Також на йрочистості з музичним подарунком завітав випускник ЖДТУ  – співак Дмитро Бондарчук.

Нагадаємо, що під час 2015/2016 навчального року  у технологічному університеті в Житомирі обрали нового ректора, нового студентського ректора і студентських деканів, провели ряд благодійних акцій та ярмарок на підтримку вихованців дитбудинків та учасників АТО («Передай тепло герою»,  «Час для добра», благодійний біговий марафон, тощо), студенти навчального закладу відзначилися на спортивних змаганнях і творчих конкурсах, перемагали на олімпіадах і успішно презентували власні розробки й проекти.

Більше фотографій можна знайти тут.

У ЖДТУ почав діяти Центр розвитку кар’єри, вже більше року існує  Центр Українсько-Азербайджанської співпраці у сфері освіти, науки та культури, відкрили  Чеський центр освіти і культури ім. Вацлава Длоугі, Українсько-Туркменський культурно-освітній центр, спеціалізовану лабораторію імені проф. Б.Б. Самотокіна.

У рейтингу «ТОП 200 Україна» Житомирський державний технологічний університет  у 2016 році зайняв 120 місце, обійшовши таким чином ЖНАЕУ та ЖДУ ім.І.Франка.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */