На 56-річчя ЖДТУ студенти і викладачі разом виконали гімн університету

Shares

Дошка побажань, яскраві кульки, стрічки і плакати з привітаннями, веселі міми, танці та пісні у дворі, конкурси, вікторини, фотосушка селфі на тему «I ♥ ZSTU» – так 8 червня Житомирський державний технологічний університет відзначав свій 56-й День народження.

Навчальний заклад святкував без великих концертів у залі,  промов і нагороджень. Такий формат у ЖДТУ випробовують вперше. Ініціаторами виступили органи студентскього самоврядування – студентський ректорат.

На одній з перерв студенти спільно із керівництвом ЖДТУ, викладачами і співробітниками заспівали гімн університету, а потім влаштували танцювальний флешмоб.

Перший проректор технологічного університету Оксана Олійник вважає, що таке святкування теж має право на існування і в майбутньому може стати традиційним. Вона подякувала Студентському центру  і студректорату за підготовку культурно-розважальної програми, в рамках якої студенти можуть продемонструвати свої таланти, знання і вміння.  Побажала вдалого завершення сесії і гарних літніх канікул.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */