«Україна понад усе»: студенти ЖДТУ пройшлися містом у вишиванках

Shares

Студенти, викладачі та співробітники Житомирського державного технологічного університету 19 травня прийшли на заняття та роботу у вишиванках, віночках та з жовто-блакитними стрічками.

Таким чином вони підтримали всеукраїнську акцію – День вишиванки, а також ще раз довели, що українська молодь – це справжні патріоти країни, які шанують її історію, культуру і традиції.

Крім цього, голова профспілки студентів та аспіарнтів ЖДТУ Владислав Савіцький разом з представниками профкому, студентськими деканами і студентським активом технологічного університету ввечері 19 травня приєдналися до загальноміських святкувань.

Зокрема, вони взяли участь у «Вишиваній ході», яка стартувала на Михайлівській  до собору, від собору до Театральної, потім по Бердичівській і до сцени біля бібліотеки ім. Ольжича. Разом з ними пліч-о-пліч йшли представники влади, волонтери, активісти, війьсковослужбовці, молодь, учні, житомиряни з родинами.

По дорозі   вигукували гасла «Слава Україні-Героям Слава», «Україна понад усе!» та вшанували загиблих учасників Майдану   – Героїв Небесної сотні біля Михайлівського собору.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */