Студенти ЖДТУ зустрілися з Владиславом Паламарчуком, який опікується безпритульними людьми

Shares

Голова ГО «Милосердя» Владислав Паламарчук 21 квітня зустрівся зі студентами факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Гість розповів, що свого часу подолав  нарко- та алкозалежність, створив організацію,  яка  займається реєстрацією та  підтримкою  безпритульних і знедолених людей у «Міському центрі обліку бездомних осіб», що знаходиться за адресою провулок 1-й Іподромній, будинок 15-А.

Протягом усієї лекції Владислав розповідав про свої звершення й успіхи, про людські долі, які були врятовані завдяки  праці його команди.

Наприкінці  зустрічі поділився своїми планами на майбутнє, відзначаючи, що віднайшов сенс життя у волонтерській справі і не прагне зупинятися на досягнутому.

Найближчим заходом, який Владислав Паламарчук планує провести стане благодійна акція, метою якої  –  подарувати Великодній настрій тим діткам, які позбавлені такої можливості. Проходитиме ця акція в мережі магазинів “Сільпо”.

Кожен бажаючий може долучитися до благородної справи, потрібно лише купити певний товар і залишити його в благодійному кошику, який буде заздалегідь встановлений.
Прес-служба Житомирського державного технологічного  університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */