На олімпіаду зі «Страхової справи» до ЖДТУ приїхали студенти з усієї України

Shares

Уже третій рік поспіль Житомирський державний технологічний університет приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».

Нагадаємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 та з метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання  ЖДТУ визнано як базовий навчальний заклад з організації та проведення цієї олімпіади.

Учасників заходу 14 квітня привітали в.о. ректора Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов, перший проректор Оксана Олійник, яка також є головою оргкомітету олімпіади, голова журі – завідувач кафедри фінансів і кредиту Олександр Петрук.

За словами Віктора Євдокимова, у ІІ тур олімпіади пройшли лише кращі представники різних навчальних закладів країни.

«Я радий вас вітати у стінах Житомирського державного технологічного університету. Приємно, що на участь в олімпіаді надійшло 66 заявок від студентів 39 провідних вищих навчальних закладів держави, – наголосив в.о.ректора ЖДТУ Віктор Євдокимов. – У технологічному університеті щоденно відбувається багато різноманітних заходів. Сьогодні проведення олімпіади співпало із офіційним візитом чеської делегації. Ви  матимете можливість при бажанні поспілкуватися з  Iваном Почухом – Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні. Також для учасників олімпіади будуть проводитися екскурсії містом – зможете відвідати наші музеї, подивитися пам’ятки архітектури».

Євдокимов також представив голову журі та його заступника, секретаря і членів журі, побажав студентам наполегливості та гарних результатів.

Олександр Петрук зауважив, що на олімпіаді бачить вже знайомі обличчя – учасників олімпіади попередніх років. Попри те, що перемогу здобути одночасно всі не зможуть, але у кожного є шанс стати кращим і гідно представити свій навчальний заклад.

Завдання олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» складається з двох частин: тести двох рівнів і задачі. Від творчого завдання цьогоріч вирішили відмовитися, адже його виконання  викликає дискусію і серед самих студентів, і серед журі. На виконаня завдань олімпіади учасники матимуть три години, а вже 15 квітня відбудеться оголошення результатів і нагородження переможців.

В олімпіаді на базі ЖДТУ участь беруть студенти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Сумського державного університету, Університету державної фіскальної служби України, Тернопільського національного економічного університету та ін.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */