На Чемпіонаті області з пауерліфтингу студенти ЖДТУ завоювали перші місця

Shares

З перемогою у  Відкритому Чемпіонаті  області з пауерліфтингу, жиму лежачи, станової тяги та екстремального жиму лежачи студентів Житомирського державного технологічного університету привітав профком Владислав Савіцький.

Зокрема, студенти гірничо-екологічного факультету ЖДТУ Олександр Висоцький та Василь Негер на цих змаганнях, що відбулися 9 квітня в спорткомплексі агроуніверситету, отримали перші місця.

Від профкому студентів та аспірантів технологічного універстету Владислав Савіцький передав спортсменам грошову винагороду, а от на Чемпіонаті хлопці виграли сертифікати та медалі переможців.

Олександр Висоцький навчається на 2 курсі ГЕФу, група  ЕО-34. Він виборов  перше місце в категорії 82,5 кг. Відповідним видом спорту займається лише 4 місяці.

Першокурсник Василь Негер здобуває освіту на спеціальності  «Маркшейдерська справа». У нього перше місце в категорії до 75 кг.

Нагадаємо, що на Відкритому Чемпіонаті  області з пауерліфтингу, жиму лежачи, станової тяги та екстремального жиму лежачи змагалося більше півсотні учасників з Житомира, Коростишева, Олевська, Новоград-Волинська, Києва, Таращі, Лисичанська, Василькова, Харкова, Бердичева та інших міст.

 

Прес-служба Житомирського   державного технологічного  університету

Один коментар до “На Чемпіонаті області з пауерліфтингу студенти ЖДТУ завоювали перші місця”

  1. Глибокоповажна пресслужба ЖДТУ, дуже прошу вичитуйте своі повідомлення перед публікацією. Читаючи іх іноді складається враження, що вам іх пан Кличко надиктовував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */