Дипломи переможців з Всеукраїнських конкурсів привезли студенти факультету економіки та менеджменту ЖДТУ

Shares

На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природних, технічних та гуманітарних наук, що проводився на базі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, двоє студентів факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету отримали перемогу.

Зокрема, дипломи ІІ ступеня  зі спеціальності «Економіка та управління підприємствами»  отримали Мякушко Олега та Кравченко Діана  – студенти кафедри економіки підприємства. Наукові керівники  – проф. Валінкевич Наталія  та проф. Тарасюк Галина.

Для досягнення перемог на різноманітних студентських конкурсах та олімпіадах, неоціненним є здобутий досвід. Саме таким досвідом для студентів ФЕМу спеціальності «Економіка підприємства» Туровець Олени  та Вітюк Віри  став  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук  за напрямом «Гроші, фінанси і кредит», а також  Всеукраїнська студентська олімпіада   з дисципліни «Статистика». Студентки були відзначені грамотами за активну участь.

Ще двоє студенток  Житомирського державного технологічного університету з факультету економіки та менеджменту   –  Бабич Надія  та Кухта Мирослава, отримали дипломи переможців  зі спеціальності  «Менеджмент» на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, що провели  у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Наукові керівники – доц. Жалінська Ірина та доц. Протасова Лариса.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */