Зимова школа для викладачів

Shares

За підтримки адміністрації Житомирського державного технологічного університету, кафедри іноземних мов, волонтерів Корпусу Мира США в Україні з 16.02 по 18.02.2016 року у ЖДТУ працювала зимова школа англійської мови для викладачів.

Понад 60-ти викладачів і вчителів-нефахівців з англійської мови міста Житомира і Житомирської області скористалися шансом поспілкуватися англійською в Рік англійської мови в Україні в автентичному середовищі, створеному носіями мови.

Заняття, які проводилися під девізом «Отримуй задоволення від спілкування!» були насиченими і цікавими. Присутні відзначали, що вивчення англійської у форматі повного занурення у мову, інтерактивні заняття, практика в невеликих групах, спеціальні гості, різноманітні види діяльності справили на всіх учасників надзвичайне враження та мотивували до подальшої роботи над мовою.

Наші шановні колеги волонтери Корпусу Миру США Лінда і Девід Хібенстрайт, Тадеуш МакКлірі, Роб О’лірі  дивували викладачів своїми ідеями одночасно навчаючи і розважаючи!

Чекаємо на нові зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */