Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Страхова справа»

Shares

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 та з метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання Житомирський державний технологічний університет (ЖДТУ) визнано як базовий навчальний заклад з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».

Для участі в Олімпіаді від одного вищого навчального закладу запрошуються 1-2 переможці першого туру. Учасникам будуть запропоновані терміни, тестові та творчі завдання, задачі з навчальних дисциплін «Страхування» та «Страхові послуги».

Анкети переможців першого етапу (додаток 1) і заявки на участь в Олімпіаді (додаток 2) просимо надсилати до 1 березня 2016 р. на:

  • електронну адресу (e-mail): finance_0412@ukr.net
  • поштову адресу Оргкомітету: 10005, Україна, м. Житомир, вул. Чуднівська, 103, Житомирський державний технологічний університет, кафедра фінансів і кредиту, оргкомітет олімпіади з дисципліни «Страхова справа».

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ про проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «СТРАХОВА СПРАВА» 14-15 квітня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */