Відкриття Року англійської мови в Денишівській ЗОШ

Shares

25.01.2016 на базі Денишівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені В.Г. Бондарчука відбулось відкриття Року англійської мови, відповідно до указу Президента України № 641/2015 від 16 листопада 2015 року.

Урочисте свято відбулося в актовій залі школи у вигляді концерту-зустрічі. В цей святковий день до школи прибули волонтери Корпусу Миру, жителі США, Лінда та Девід.

Діти показали свої вміння спілкуватися іноземною мовою, декламували вірші та виконували пісні англійською мовою. Також для дітей була проведена конкурсна гра «Розумна сімка». Учні виявили високий інтерес до іноземної мови.

Лінда та Девід розповіли про себе, показали презентацію й відповіли на запитання учнів. Спілкування відбулось в дружній атмосфері, що мотивувало не тільки учнів,а й вчителів – предметників взяти участь у приємній розмові.

Директор школи Вербило Л.В. показала гостям школу, розповіла про традиції та методику роботи з дітьми, були обговорені питання щодо подальшої співпраці з волонтерами у літній мовній школі.

Зустріч завершилась віртуальною екскурсією визначними місцями нашого краю та відвідуванням меморіально-мінералогічного музею ім. В.Г. Бондарчука. Лінда та Девід з приємними враженнями залишили відгук про нашу школу.

Чекаємо на зустріч знову та цікаву співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */