Реалізація програми академічного обміну Erasmus Mundus ACTIVE в Житомирському державному технологічному університеті

Shares

В 2015-2016 навчальному році в ЖДТУ було проведено конкурсний відбір в межах програми академічних обмінів Erasmus Mundus ACTIVE “Ініціатива технічних університетів Кавказького та Атлантичного регіонів в забезпеченні високих освітніх стандартів”. Три фіналіста програми на даний момент проходять стажування в університетах-партнерах.

Соболевський Руслан Вадимович – доцент кафедри маркшейдерії гірничо-екологічного факультету, проходить 6-ти місячне стажування в Чеському технічному університеті (м. Прага, Чеська Республіка) починаючи з листопада 2015 року.

 

Коваль Антон Валерійович – доцент кафедри автоматизованого управління технологічними процесами та комп’ютерних технологій факультету інформаційно-комп’ютерних технологій проходить 11-ти місячне в Університеті  країни Басків (Іспанія) починаючи з вересня 2015 р.

 

Карімбетова Ніна Павлівна – аспірант кафедри розробки родовищ корисних копалин ім. проф. Бакка М.Т. проходить 6-ти місячне стажування по темі дисертаційного дослідження в Туринському політехнічному університеті (м. Турин, Італія) починаючи з жовтня 2015 р.

 

Програма Erasmus Mundus ACTIVE дає чудові можливості для розвитку професійної компетентності в провідних партнерських університетах Європи.

В наступному академічному році аспіранти технічних спеціальностей мають змогу поборотися за можливість перемоги в конкурсі. 

Кінцевий строк подачі документів на 2015-2016 н.р. – 10  січня  2016 р.

Детальна інформація про програму на офіційному сайті Erasmus Mundus ACTIVE http://active.meil.pw.edu.pl

Запрошуємо до співпраці!

Відділ міжнародних зв’язків

Ауд. 219

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */