На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ обрали кращих серед викладачів та студентів

Shares

Святковий концерт з нагоди 12-річчя факультету обліку і фінансів днями відбувся у Житомирському державному технологічному університеті. Цьому передувало ряд інтелектуальних та розважальних заходів протягом тижня, участь в яких брали студенти та викладачі ФОФ.

На святковий захід до «іменинників» завітав ректор ЖДТУ Петро Мельничук, який відзначив викладачів та співробітників факультету подяками за сумлінну роботу та наукові досягнення.

Петро Петрович побажав, аби й надалі факультет обліку і фінансів примножував гарні традиції. Саме на цьому факультеті, переконаний ректор, працюють віддані справі люди – професіонали, які щоденно діляться своєю фінансовою грамотністю зі студентами.

На заході були також присутні проректор  з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку ЖДТУ Віктор Євдокимов, перший  проректор Оксана Олійник, яка   була першим деканом факультету обліку і фінансів. За успішну організацію роботи факультету зборами колективу Оксана Вікторівна обрана почесним деканом.

Уже кілька років ФОФ очолює Олена Лаговська, яка працює в університеті з 2004 року. Своїх колег і студентів зі святом вона вирішила привітати оригінально – за допомогою термінології обліковців, бажаючи усім миру, збалансованості у всьому, відсутності заборгованості і професійного зростання.

Голова студентскьої профспілки Владислав Савіцький також вітав факультет з 12-річчям і з цієї нагоди зачитав список кращих студентів, які отримають грошові виплати за активну участь у житті університету, свої спортивні та  освітні здобутки.

Під час концерту  нагородили переможців футбольного турніру, який проводився напередодні за участю команд студентів та викладачів. Зокрема, «Кубок ФОФ»  виграла команда спортсменів 3 курсу спеціалності «Облік і аудит».

Подарунками від друзів факультету та спонсорів були нагороджені групи, які перемогли у конкурсі на «Краще селфі з викладачем»  та «Краще відео-привітання факультету». Таким чином, селфі найкраще вдалося у груп ОА-88 та ОА-78,  а відео – у студентів ОА-81.

Викладачку ФОФ Аліну Рабошук визнали «Кращим куратором» на факультеті, а студенток Ксенію Редько та Інну Шайдецьку – «Кращими старостами».

Крім цього, попередньо в інтернеті було проведене опитування, відповідно до результатів якого,  обрали переможців серед викладачів та студентів у кількох номінаціях. Найстильнішими на факультеті обліку та фінансів вважають декана Олену Лаговську та студентку Катерину Власюк,  гумористами – Тетяну Бутинець і Дану Зеленко, ерудитами – Віталія Травіна і Наталію Ковальчук, найкращими друзями студента – Дмитра Лозинського і Костянтина Вербовського, творчими – Катерину Шиманську та Марію Пазюк.

Керівник Чеського центру освіти і культури ім.Вацлава Длоуглі, який функціонує в Житомирському державному технологічному університеті, зі сцени привітала свій факультет  із 12-річчям та оголосила імена трьох студенток ФОФ, які відправляться на семестрове навчання до Чехії.

Продовжився концерт хореографічними, вокальними й гумористичними номерами за участю талановитих студентів факультету обліку та фінансів.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */