В ЖДТУ зібрали 1223 гривні на лікування 20-річної студентки

Shares

Тиждень тому в Житомирі стартувала благодійна ініціатива «Чуйні серця збережуть життя», завдяки якій планується зібрати 80 тисяч на лікування 20-річної студентки соціално-психологічного факультету ЖДУ ім.І.Франка Валентини Шевчук.

У дівчини діагностували рак легенів першої стадії і наразі відомо, що вже було придбано ліки для проходження першого курсу хіміотерапії, однак надалі без фінансової допомоги усіх небайдужих, Валентині просто не обійтися.

Саме тому друзі студентки взялися проводити різноманітні заходи, під час яких збирають гроші на її лікування.

Зокрема, у гуртожитках №1 та № 2, а також у холі Житомирського державного технологічного університету були встановлені скриньки, куди за тиждень  студенти і співробітники вузу кинули 1233 гривні і ці гроші вже переказали на рахунок Валентини.

Відзначимо, що  минулоріч органи студентського самоврядування ЖДТУ  приєдналися до проведення в місті благодійних концертів на підтримку хворої одинадцятикласниці, а вже  у вересні цього року зібрали 5 тисяч на лікування 18-річного юнака Володимира Бондарчука з Житомирського району, який прикутий до ліжка після нещасного випадку на річці.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */