Студенти ЖДТУ вивчають польську та чеську мови на додаткових заняттях й курсах

Shares

У рамках проекту «Комплексна допомога у навчанні польської мови на Україні – вдосконалення вчителів», організованого Фундацією «Свобода і демократія» (Fundacją «Wolność i Demokracja»)  у  Житомирському державному технологічному університеті відбулося відкрите заняття з польської мови на тему «Szybciej, taniej, bez mandatu», присвячене ознайомленню студентів з особливостями функціонування транспортних засобів у Польщі.

На  захід завітало близько 35 студентів напрямів «Облік і аудит» та «Міжнародна економіка», які вивчають польську мову на факультеті обліку і фінансів.
Заняття проводили асистент кафедри бухгалтерського обліку та аналізу за видами економічної діяльності ЖДТУ Анна  Семенець    та викладач польської мови при Союзі польської шляхти, магістр правознавства (університет ім. М. Коперника в м. Торунь) Тетяна  Свідерська.
Зустріч проходила у формі лекції з елементами відкритого діалогу, що дало змогу студентами  отримувати відповіді на усі питання, що виникли у ході заняття.

Разом з тим, нагадуємо, що Чеський центр освіти і культури імені Вацлава Длоугі при ЖДТУ вже 12 листопада о 16.00  запрошує старшокласників міста, а також студентів  вузу на безкоштовні курси чеської мови, які проходитимуть в ауд.238.  За довідками щодо курсів щможна звертатися  звертатись в каб. 246.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */