Викладач ЖДТУ Андрій Ткачук встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу

Shares

У Дніпропетровську 16-18 жовтня відбулись змагання на Кубок ВПА України з пауерліфтингу (жим лежачи).

Серед переможців цього спортивного заходу страший викладач кафедри  автоматизованого управління технологічними процесами та комп’ютерних технологій ФІКТу Житомирського державного технологічного університету Андрій Ткачук.

До змагань його готував колега –  старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту ЖДТУ, заслужений тренер України Віктор  Лемешко.

Із Дніпропетровська Андрій Ткачук повернувся із перемогою  в категорії до 140 кг дивізіону «RAW Amateur» у віковій групі «Open» з результатом 195 кг.

При цьому, спортсмен встановив  рекорд України та виконав норматив майстра спорту ВПА України.

Крім спортивних досягнень, Андрій Ткачук має хороші результати роботи і в науковій сфері.  У 2011 році він закінчив Житомирський державний технологічний університет у 2011 р. та отримав кваліфікацію магістра з автоматизованого управління технологічними процесами. У 2014 р. захистив кандидатську дисертацію на тему “П’єзоелектричний гравіметр автоматизованої авіаційної гравіметричної системи” за спеціальністю  “Прилади та методи вимірювання механічних величин”.

У 2014 р. став лауреатом премії Національної академії наук України за кращі наукові роботи серед молодих вчених. На даний момент має понад 50 наукових публікацій, серед яких 2 монографії, 4 патенти України на винаходи та 15 статей в іноземних наукових журналах та виданнях, які входять до світових науко-метричних баз даних.
Наукові інтереси: автоматизовані авіаційні гравіметричні системи, п’єзоелектричні чутливі елементи, сучасні інформаційно-вимірювальні системи. Нині Андрій Геннадійович  – кандидат технічних наук, старший викладач кафедри АУТП та КТ, заступник завідувача кафедри АУТП та КТ, член Вченої ради та ради молодих вчених ЖДТУ.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */