Студенти Житомирського державного технологічного університету поповнили базу донорів крові

Shares

Протягом тижня з 12 по 16 жовтня студенти Житомирського державного технологічного університету приєдналися до акції  «Я йду здавати кров, бо мені не байдуже».

«У наш час в Україні залишається актуальною проблема гострого дефіциту донорської крові. Саме тому Студентський ректорат ЖДТУ двічі на рік, традиційно восени та навесні, проводить акції з донорства крові з метою розвитку свідомого ставлення до свого здоров’я у студентському середовищі, пропаганди донорства крові серед молоді, популяризації здорового способу життя, донесення інформації студентському загалу щодо необхідності, важливості та користі здачі крові та залучення небайдужих студентів до вирішення цієї проблеми», – пояснює заступник студентського ректора Анастасія Музичук.

За її словами, нині донорами крові стали близько півсотні студентів ЖДТУ. Зокрема, за кожним факультетом був закріплений окремий день, коли можна було разом зі студентським деканом  відвідати Центр  і здати кров.

Завдяки  подібним акціям, які відбуваються в технологічному університеті кілька років поспіль, база студентських донорів збільшується. Ті, хто стали донорами вперше, кажуть, що мають намір здавати кров і надалі після завершення навчання.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */