Першокурсницю ЖДТУ на телефестивалі відзначили представники Ради Європи в Україні

Shares

Анна Саакян – студентка першого курсу   Житомирського державного технологічного університету (спеціальность «Міжнародна економіка»)  наприкінці вересня  брала участь в VII Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі «Дитятко», що проходив у м. Харків.

Цьогоріч до оргкомітету надіслали свої конкурсні роботи понад 800 дитячих телестудій з усіх куточків земної кулі. До фіналу конкурсу було відібрано 110 авторів та колективів, які отримали запрошення до першої столиці України, аби поборотися за призові місця. Фестиваль організували на базі, по-європейськи комфортного, оздоровчого табору «Сонячний».
Лауреати мали унікальну можливість відвідувати майстер-класи відомих діячів телемистецтва, серед яких: журналіст Андрій Куликов, директор Варшавської студії кіномініатюр Євген Гордзеюк, актор Богдан Юсипчук. Ці зустрічі привнесли безліч цікавої, корисної та пізнавальної інформації для подальшого розвитку талантів конкурсантів.

Учасники фестивалю не тільки працювали, а й гарно відпочивали: ходили на спортивні тренажери, займалися джолі-джампінгом та відвідували кіносеанси просто неба.

У заключний день фестивалю організатори влаштували екскурсію містом, родзинкою якої був центральний парк ім. М. Горького.

«Я отримала масу задоволення від панорами, що відкрилася з 55-ти метрової висоти оглядового колеса. Взагалі, Харків мене дуже вразив своєю охайністю та чистотою, бережним ставленням мешканців до пам’яток культури та архітектури. Це місце, куди хочеться повертатися знову і знову» – ділиться Анна.

Заключна церемонія нагородження відбулась в кінотеатрі ім. О. Довженка. Переможці отримали дипломи, відзнаки, подарунки та квіти з рук членів журі. Анна Саакян змагалася у спеціальній номінації «Місцеве самоврядування – це ми!» від Ради Європи і отримала запрошення до їх представництва в Україні (м. Київ).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */