На конкурсі «Королева студенства» ЖДТУ представлятиме Анна Шамрай

Shares

Дванадцять найкращих студенток вищих навчальних закладів міста Житомира вже 18 жовтня о 18:00 в приміщенні облмуздрамтеатру позмагаються за звання «Королеви студентства – 2015».

Житомирський державний технологічний університет на конкурсі представлятиме студентка 3 курсу факультету обліку і фінансів Анна Шамрай під номером 6.  До слова, корону першої красуні ЖДТУ дівчина виборола ще під час навчання на  першому  курсі – у 2013 році, коли встигла провчитися у вузі лише  два місяці. Той конкурс для Ані був першим, але потім було навчання у модельній школі та участь в «СтудМіс Житомир», а тепер красуня знову випробує свої сили.

Анна Шамрай –  відкрита, добра, життєрадісна дівчина, з багатим і глибоким внутрішнім світом. Дівчина цінує і поважає своїх батьків. Головною метою її життя є те, щоб батьки гордились її досягненнями. Як і всі дівчата, Анна мріє про красиву історію кохання і може з упевненістю сказати, що всі думки матеріалізуються. Дівчині подобається дарувати людям щастя і бачити посмішку на їх обличчях, тому вона очолила організацію «Ми нейбайдужі» Житомирського державного технологічного університету, де займається волонтерською діяльністю.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */