Команда студентів ЖДТУ «NewSystemGroup» побувала на IT-форумі «Smart Kiev»

Shares

Наприкінці вересня у Житомирському державному технологічному університеті пройшов фінал конкурсу проектів «MtechChallenge», який присвятили застосуванню нових технологій.

Участь в ньому взяли студенти напрямів підготовки «Програмна інженерія» та «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій. Команді-переможцю «NewSystemGroup» з проектом на тему «Big Data» у якості подарунку представники ТзОВ «ІСМ Україна» передали 20 запрошень на IT- forum «Smart Kiev». 

Студент ЖДТУ Олексій Федоренчик зауважив, що участь у форуму біла дійсно корисною для студентів ФІКТу, адже безпосередньо знайомила їх із можливостями обраного фаху.

«KYIV SMART CITY FORUM 2015» – головний захід IT-спільноти Києва. Його мета — привернути увагу до руху «Kyiv Smart City», розповісти про реальні проекти і показати користь, яку зможе відчути на собі кожен мешканець столиці. Цільова аудиторія проекту – вендори/інтегратори (IBM, Cisco, SAP, Huawei, Schneider Electric, Winncom Technologies та ін.), мер Києва та представники міськадміністрацій українських міст (мери, заступники), інвестиційні компанії, представники міжнародних фондів, експерти, представники від мерії інших країн, громадські організації, активна громадськість (урбаністи, студенти, команда Lego-City та ін.) і всі бажаючі.

Усі заходи форуму проходили на чотирьох основних майданчиках: конференції (представники органів виконавчої влади  та/або представники керуючих інших міст, в яких були запроваджені смарт-технологіїї, ІТ- спільнота, бізнес-партнери та громадськість міста);  панельні дискусії під час проведення конференції (влада Києва та інших міст, представники міжнародних організацій та бізнес-партнери); виставки та/або презентації (бізнес-партнери, вендори та системні інтегратори, міжнародні компанії-розробники смарт-технологій та рішень, громадськість міста); демо-зони, де кожен учасник може представити свої інноваційні рішення для міста.
Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */