XV Всеукраїнська молодіжна науково-технічна конференція «Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво»

Shares

З 4 по 7 листопада 2015 року в Житомирському державному технологічному університеті проходитиме XV Всеукраїнська молодіжна науково-технічна конференція «Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво». Для участі в конференції ознайомтеся з матеріалами за посиланнями.

Один коментар до “XV Всеукраїнська молодіжна науково-технічна конференція «Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво»”

  1. XV Всеукраїнської конференції машинобудування України очима молодих 2015″. перепрошую, що з деяким запізненням надсилаю тези доповідей до конференції. мене звуть Колесник Віталій Олександрович, я викладач кафедри «Технологія машинобудування, верстати та інструменти», Сумського державного університету, хотів би представити доповідь за темою дисертації «Технологічне забезпечення якості при свердлінні циліндричних отворів в пакетах вуглепластик/ титановий сплав». Тези оформлено у відповідності з вимога до публікації статі у Віснику ЖДТУ/ Технічні науки.
    Чи можна отримати електронну версію тез доповідей?
    Дякую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */