Викладачі ЖДТУ проводитимуть заняття у гуртку «Юний економіст» для школярів

Shares

Житомирський державний технологічний університет  спільно з територіальним відділенням МАН (КПНЗ «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді») запускають гурток з економіки –  «Юний економіст», робота якого відбуватиметь в рамках позашкільної освіти та орієнтована на учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл  та області.

Заняття відбуваються як у формі лекційних занять, де слухачі мають змогу отримати ґрунтовні знання в сфері економіки від кандидатів та докторів економічних наук, що працюють в ЖДТУ, так і у формі семінарських занять та ділових ігор.

Зокрема, використання ділової гри дозволяє слухачам долучатися до навчального процесу та на власному прикладі відчути дію економічних законів,  також спробувати реалізувати набуті знання.

Окрім класних занять, робота гуртка передбачає зустрічі з успішними представниками бізнесу Житомира та екскурсії до найбільших підприємств міста.

Слухачі мають можливість долучитися до наукової роботи та взяти участь у конкурсі наукових робіт, що проводиться Малою академією наук України.

Суттєвою перевагою є те, що члени гуртка автоматично проходять на Другий етап конкурсу – обласний, де виборюють право на участь у Третьому – фінальному етапі, що проходитиме у м. Києві.

Призери Третього етапу конкурсу наукових робіт, що посіли І-ІІІ місце, отримують додаткові бали до результатів ЗНО, яке складатимуть у 2016 році.

Діяльність гуртка «Юний економіст» спрямована на формування економічного світогляду школярів, залучення їх до наукової та творчої діяльності, виявлення обдарованої молоді та створення умов для їх успішної самореалізації на благо усієї країни.

Форма для заповнення заявки на участь розміщена за адресою https://goo.gl/forms/U66K25Q3Gc

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

hire-info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */