Студенти Житомирського державного технологічного університету отримали стипендії міського голови

Shares

В рамках святкування Дня міста у Житомирі 12 вересня на майдані Корольова відбувся урочистий захід, під час якого місцевим школярам і студентам вручили стипендії міського голови за активну громадянську позицію, високі досягнення у навчанні, спортивні здобутки та інше.

У числі найкращих і найталановитіших – троє студентів Житомирського державного технологічного університету. Зокрема, дипломи та грошові виплати отримали Катерина Сингаївська, Анастасія Сорока та Вадим Наумчук. Вони не лише добре навчаються, але й беруть участь у різноманітних соціальних, благодійних та культурних проектах вузу і органів студентського самоврядування, а в майбутньому планують пов’язати своє життя із обраною професією.

Вадим Наумчук навчається на 4 курсі, а в минулому році його обрали деканом факультету інженерної механіки. Анастасія Сорока  – студентка 4 курсу гірничо-екологічного факультету, яка своїм співом прикрашає усі культурно-мистецькі заходи ЖДТУ.

Катерина Сингаївська навчається лише на 2 курсі факультету економіки та менеджменту, але вже встигла зарекомендувати себе як активна і здібна студентка.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */