Студенти ЖДТУ відвідали одне з найуспішніших підприємств України

Shares

Для студентів першого і другого курсу факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету (спеціальність «Туризм») днями була організована   екскурсія на ПАТ Житомирський маслозавод  – компанія «Рудь».

В майбутньому, здобувши освіту, студенти самостійно проводитимуть подібні заходи, а наразі детально ознайомилися із роботою заводу.

«Компанія «Рудь» завжди відгукується на наші прохання і пропозиції, тому влаштувати цю екскурсію було не складно, – відзначають на факультеті. –   Студентам  ЖДТУ під час візиту на підприємство  показали нове обладнання і  компресорну ,а також можна було спостерігати за виробництвом. Вдалося побачити процес виготовлення морозива й вафельних стаканчиків.  Після  цього студентам  показали коротенький фільм про історію компанії «Рудь» та пригостили морозивом».

Організацією екскурсій на ФЕМі  займається кафедра менеджменту організацій і адміністрування. Кажуть, що підготовка спеціалістів у галузі «Туризм» потребує  використання  отриманих у вузі знань і здобуття практичного досвіду. Таку можливість дають саме екскурсії на підприємства, по місту, відвідування музеїв, виставок, зелених садиб та інших туристичних проектів. Таким чином студентам намагаються показати різні сторони обраної професії.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */