Вітаємо з новим навчальним роком!

Shares

Дорогі наші студенти і викладачі Житомирського державного технологічного університету! Шановні батьки! Дозвольте щиро і сердечно привітати вас із нагоди Дня знань!

Мабуть, нікому не варто доводити, що 1 вересня – це по-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії, віри і любові. Це – хвилюючий порив до нових відкрить, початок осяйного й нелегкого шляху до знань, наукового розуміння й бачення навколишнього світу та нас сущих у ньому.

Сьогодні, як ніколи, зростає попит на вищу освіту, на сучасні професії, пов’язані з новітніми наукоємними технологіями, що витребувані на ринку праці. Тому перед вами, шановні студенти ЖДТУ, постає відповідальне завдання – сформувати насамперед свою особистість. Особистість – творчо мислячу, прагнучу пізнавати незвідане, спроможну поставити перед собою досяжну мету і неодмінно домогтися її.

З усією теплотою серця висловлюю слова подяки нашим викладачам за їх щоденну напружену творчу працю. Вітаю й батьків наших вихованців, зичу їм терпеливості й порозуміння зі своїми нащадками.

Бажаю всім студентам Житомирського державного технологічного університету  великого натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, наполегливості й терпіння, мудрості й розважливості! Переконаний, ваші здібності, працьовитість, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових успіхів, котрими пишатиметься Батьківщина.

Ректор Житомирського державного технологічного університету,

проф. П.П.Мельничук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */